vredeslijn

Vredeslijn.nl

In Engeland en Wales is in 1998 een zeer positieve energielijn ontstaan.

Het begon als volgt.
Er zijn twee labyrinten gemaakt. Het ene, een labyrint van het Chartres-type, is aangelegd in de tuinen van kasteel in Wales. Het andere labyrint is van het Kreta-type en is gemaakt als een borduurwerk van een vierkante meter op de keukentafel van een welbekende Engelse wichelroedeloper. De wichelroedeloper heeft beide labyrinten gemeten en deze hadden allebei een hoog energieniveau.

Chartres labyrint Kreta labyrint
Chartres labyrint Kreta labyrint
Noot: Een labyrint kan worden voorgesteld als een doolhof, maar dan zonder dwaalsporen. Het is als het ware een lange lijn die in allerlei lussen samengebracht is. Kenmerken van een labyrint zijn: er wordt energie in gegenereerd en als men een labyrint volgt of loopt, dan kan men inzichten en/of ideeën krijgen.
Als men daar aan toe is, kan men er zelfs een inwijding ontvangen.

Op Paaszaterdag 1998 heeft de Engelse wichelroedeloper op een gedetailleerde kaart beide labyrinten, die 200 km uit elkaar liggen, langs een liniaal en door gedachtekracht met elkaar verbonden. Metingen buiten hebben aangetoond dat er een energie is gaan lopen tussen beide labyrinten. Deze energie is niet zoals verwacht langs een kaarsrechte lijn door het landschap gaan lopen, maar de aangetroffen energielijn kronkelde over de velden. De energielijn bleek ongeveer 60 cm breed te zijn. Metingen toonden aan dat de energielijn bleek af te zijn gebogen naar kerkhoven en oorlogsmonumenten. Steeds maakte de energielijn bochten naar volgende dorpen. Verder is de energie aangetroffen bij het oorlogsmonument in Hereford, Engeland.
Gezien de gedragingen van de energielijn heeft de wichelroedeloper de energie verbonden met de Cenotaph in Londen. Dit is een oorlogsmonument opgericht ter herdenking van de eerste wereldoorlog.

Een volgende fase was het verbinden van de energie met de steencirkel van de Rollright Stones in Oxfordshire. Eén van de beschermers van deze steencirkel was blij met de nieuwe kracht die nieuw leven in de steencirkel heeft geblazen.
Dit is ook onze eigen ervaring. In 1991 en in 1996 bezocht ik samen met mijn vrouw deze zeer oude, mooie en krachtige steencirkel. Ons volgende bezoek aan de Rollright Stones was in 2000. De energie van deze steencirkel was inderdaad veranderd, het voelde frisser en nog krachtiger aan.

Verder onderzoek door de wichelroedeloper bracht aan het licht, dat er op begraafplaatsen rust en vrede ontstond door de energie van de nieuwe energielijn.
Om deze rede zal de energie de naam Vredeslijn hebben gekregen, maar vooral ook omdat de hoofdingrediënten van de energie bestaan uit onvoorwaardelijke liefde en kosmische energie.

In de juni- en decembernummers van 1999 van de tijdschriften van de "Earth Energies Group van de British Society of Dowsers" heeft de wichelroedeloper zijn ervaringen gepubliceerd. Hij vertelde hierin dat wegens de toegenomen vijandigheden op het wereldtoneel hij de energie heeft verbonden met plaatsen waar belangrijke beslissingen werden genomen op het gebied van oorlog en vrede.

Vanaf 2001 is de kennis over de Vredeslijn in Nederland terecht gekomen. Als energiewerker en wichelroedeloper ben ik direct met de energie van de Vredeslijn aan de slag gegaan en heb deze energie in ons eigen huis uitgenodigd. Het bleek dat onder invloed van de energie van de Vredeslijn verstoringen door wateraders en aardstralen verminderden én er werd nog extra energie aan toegevoegd. Het huis kwam in veel positievere energie te staan.

De Vredeslijn volgt zijn eigen pad door het landschap, het is een eivormige energiestroom van ca. 60 cm breed en 90 cm hoog. Als de Vredeslijn een bepaalde ruimte (huis of werkplaats, o.i.d.) binnenkomt dan zal voor de drempel een energievortex ontstaan waarmee de Vredeslijn vanuit de kosmos extra wordt gevoed. Over de drempel heen verbreedt de Vredeslijn zich tot de hele ruimte en vult deze helemaal op. Aan de andere kant van de ruimte zal de Vredeslijn de ruimte weer verlaten en dan ontstaat achter de drempel opnieuw een voedende vortex. Ergens in huis, dit is meestal in een hoek ontstaat een vortex, die afgewerkte energie afvoert. naar de aarde. Uiteindelijk zal een woning tot aan de nok of het plafond zijn opgvuld met de nieuwe energie.

Door onderzoek in huizen en werkplekken heb ik ontdekt dat er veel vormen van energieverstoring zijn. Op vrijwel alle plekken kan de Vredeslijn uitkomst bieden en de verschillende soorten verstoringen neutraliseren.

Een aantal voorbeelden naast de genoemde wateraders en aardstralen, zijn verstoringen door elektrische apparaten in huis, als oude televisies en computermonitoren (CRT), magnetronovens, wekkerradio's met grote rode of groene oplichtende cijfers. Denk verder ook aan: smartphones, draadloze huistelefoons (DECT), wifi-apparaten, bluetooth, smart-apparatuur en alle andere draadloze apparatuur, dus ook toetsenborden en muizen.
Buitenshuis bedreigen ons onder anderen 3G, 4G, 5G-zenders, radarinstallaties, satellietzenders, moderne windmolens en hoogspanningsleidingen.
Verstoringen van deze apparaten worden elektrosmog genoemd.

Mensen kunnen veel last hebben van negatieve invloeden van anderen, zoals ruzies en verwensingen.
Verder kunnen dolende zielen in een huis voor veel onrust en energieverlies zorgen. Op al deze energievretende verstoringen blijkt de Vredeslijn op een goede manier invloed te hebben. Met de aanwezigheid van de Vredeslijn wordt het energieniveau in woon- en werkomgeving aanzienlijk verbeterd.

Het belang van onze eigen energieniveau is groot. Normaal gesproken doen we in onze slaap de meeste energie op. Dit moet voldoende zijn om de hele volgende dag goed te kunnen functioneren.
Als we dagelijks bezig zijn met zaken die nodig zijn én die we leuk vinden, zoals werken, hobby's en sporten, dan vullen we onze energievoorraad nog meer aan. Met zingen en muziek maken kunnen we onze energie nog meer versterken.
Met al deze energie kunnen we situaties aan die onze energie opslurpen, zoals onplezierige gesprekken, ruzies, boodschappen doen in drukke winkels, luisteren naar vervelend nieuws en in een volle trein of in een file zitten.

Als onze energievoorraad groot genoeg is dan kunnen we goed functioneren in het leven en zullen we niet snel ziek worden. Maar als we niet aan de dagelijks benodigde energie kunnen komen, dan kunnen we in de problemen komen. Oorzaken van verlies van energie zijn bijvoorbeeld wateraders, aardstralen, aardbreuken, elektrosmog en andere negatieve invloeden van buitenaf.
Soms zijn er mensen om ons heen, die zelf onvoldoende energie hebben. Zij kunnen onze eigen energie wegzuigen. En dan is het net als een accu van een auto, die leeg begint te raken. Op een gegeven ogenblik start de motor niet meer en wij worden dan ziek.
Iedereen heeft eigen gevoeligheden en aanleg voor bepaalde klachten en ziektes, maar een tekort aan energie zorgt ervoor dat gevoeligheden, overgevoeligheden worden en dat willen we niet.
Dan is het goed dat we met het uitnodigen van een positieve energie, zoals de Vredeslijn, in huis de energiebalans naar de positieve kant kunnen laten doorslaan.

Met de aanwezigheid van de Vredeslijn in huis wordt binnen vier tot zeven dagen het energieniveau zodanig opgetrokken, dat de meeste storende factoren worden geneutraliseerd.
Behalve het neutraliseren van negative energie wordt daar bovenop nog extra energie gezet. De woonbeleving van een huis wordt dan veel vriendelijke en aangenamer.
Je voelt je meer thuis in je eigen huis. Dat heeft weer tot gevolg dat allerlei klachten zullen afnemen. Dit komt omdat onze energievoorraad weer op een normaal niveau gevuld zal zijn.Rob