vredeslijn

Vredeslijn.nl

Disclaimer

Deze website www.vredeslijn.nl brengt informatie samen, die voor veel mensen nieuw is. Deze informatie is deels afkomstig uit historische bronnen, deels is de informatie een verzameling ervaringen uit het dagelijkse leven.

Het doel van deze website is informatie en ervaringen uit te wisselen. Voor velen is er sprake van nieuwe inzichten. De lezer wordt hierbij vaak aangesproken op het gevoel, omdat de informatie vaak voorbij gaat aan de grenzen van het verklaarbare. Tegelijkertijd wordt de lezer geprikkeld hier iets mee te gaan doen. Het gevoel zal dan aangeven of men deze informatie een plekje kan geven in het eigen leven.

Deze site is niet gebouwd om de lezer iets op te dringen; het laat aan de lezer de keuze hier iets mee te doen of niet.
Lezers die zich niet kunnen vinden in deze informatie, kunnen het dan beter laten voor wat het is.

Deze website is met zorg samengesteld. Iedere aansprakelijkheid voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van handelen op grond van deze informatie, worden uitgesloten.

Zo veel als mogelijk is, is gebruik gemaakt van zelfgemaakte foto's. Als er sprake is van gebruik van beeldmateriaal dat niet rechtenvrij is, dan verzoek ik u dit even te melden, zodat deze plaatjes kunnen worden verwijderd.