vredeslijn

Vredeslijn.nl

De Vredeslijn is terug op Hawaii.

Half juni 2007 brachten we de Vredeslijn terug op Hawaii, the Big Island. Dit gebeurde in Pu'uhonua O Honaunau, een heilige plek voor de oorspronkelijke Hawaiianen.
Behalve de energie van de Vredeslijn is ook de energie van Pu'uhonua O Honaunau de wereld rondgebracht.
Deze energie noemen we: de energie van Lemuria.

Kaart eilanden van Hawaii
Kaart eilanden van Hawaii

Het leek er sterk op dat onze aanwezigheid op het eiland effect heeft gehad op de vulkanische activiteit van het eiland Hawaii. Of was dat allemaal toeval?

Gedurende ruim 23 jaar was de krater, de Pu'u O'o, van de vulkaan Kilauea alle dagen actief geweest. We arriveerden op 16 juni 2007 op het eiland; op deze dag stopte de activiteit van de Kilauea. De vloeibare magma in de krater was teruggezakt in diepere lagen en er waren geen lavastromen meer die de zee in stroomden.
Zestien dagen later, op de dag dat wij het eiland verlieten, kwamen de lavastromen weer op gang en werd de Pu'u O'o krater weer zichtbaar actief. In deze zestien dagen zijn er als kenmerk van ondergrondse activiteit enkele honderden kleine aardschokken op het eiland geregistreerd en zijn er naast deze krater nieuwe scheuren in de vulkaan ontstaan.
Het lijkt erop dat de Kilauea een herstart heeft gemaakt en daardoor kon de groei van het eiland verder plaatsvinden.

Dat deze veranderingen nieuws waren voor de Hawaiiaanse televise is begrijpelijk. Opvallend was dat een Nederlandse televisiezender eind juli 2007 een kleine uitbarsting van deze vulkaan als nieuws uitzond. Zit hier meer achter?

De energie van de Vredeslijn is herbevestigd op het plateau van Puako en in Waipio Valley, het dal der koningen.
De energieën van de Vredeslijn, van Uluru en van Lemuria hebben zich op hun pad over de aarde ineengevlochten en vormen nu een drie-eenheid. Deze energielijnen worden gevoed vanuit verschillende bronnen op aarde en vanuit de kosmos. Deze gebundelde energielijnen zullen steeds meer nieuwe aftakkingen krijgen.

Een algemene vraag die gesteld kan worden, is: was het toeval, of valt het je toe?