vredeslijn

Vredeslijn.nl

Peace Network

Google Translate

De Vredeslijn is de wereld rond gebracht.

De energie van de Vredeslijn is in 1998 ontstaan. Mede door toedoen van deze website over de Vredeslijn is de kennis hiervan binnen enkele jaren in Nederland gegroeid en is de energie uitgedragen. De energie van de Vredeslijn verspreidde zich vlot over grote delen van Europa en zelfs naar plekken op andere continenten.

In 2004 reisden we via Thailand naar Australië en via Singapore reisden we terug naar Nederland. In deze landen hebben mijn vrouw en ik de energie van de Vredeslijn op meerdere plaatsen verankerd.

Er moest nog meer gebeuren, de energie van de Vredeslijn moest de wereld rond gebracht worden. In 2006 hebben we een wereldreis gemaakt. De reis ging via Los Angeles (USA), Hawaii, Samoa en Tonga naar Nieuw-Zeeland en Australië. Daarna is de Vredeslijn via Hong Kong naar Nederland terug gebracht.
Deze cirkel was rond.

Pu'uhonua O Honaunau, Hawaii, the Big Island, 2006
Pu'uhonua O Honaunau, Hawaii, the Big Island, 2006

De Aarde heeft er een nieuwe wereldomvattende energielijn bij gekregen. Overeenkomstig het gedrag van de Vredeslijn zelf, is het geen keurig rechte lijn, maar het is een lijn die kronkelend over de aaarde loopt.
Vooral de verankeringen op de diverse plaatsen die we hebben aangebracht, zorgen ervoor dat de Vredeslijn haar houvast heeft en goed over de aarde kan blijven stromen.

Tnorala 2004
Tnorala 2004

Op onze eerste reis naar Australië in 2004 maakten we iets opmerkelijks mee. Tijdens onze autorit vanaf Watarrka (King's Canyon) naar Tnorala (Gosses Bluff, komeetkrater) ben ik erg ziek geworden. Het bleek dat ik sterk werd beïnvloed door de zeer slechte energie die deze krater uitstraalde. De krater is ontstaan door een komeetinslag vele duizenden jaren terug. Deze inslag was vooral een zeer sterke, energetisch giftige injectie voor het continent Australië.
Gelukkig was het mogelijk deze negatieve invloed te transformeren met behulp van de energie van Vredeslijn en met behulp van andere positieve energieën. Dit werkte zeer snel en ik kon binnen een uur weer herstellen van de giftige invloeden van Tnorala.

Ik heb ervaren wat het effect kan zijn van deze energetisch ommekeer. Het werd me ook duidelijk dat Uluru (Ayers Rock) vele duizenden jaren werd tegengewerkt door de ziekmakende energie van Tnorala. De afstand tussen beide plekken is ongeveer 210 km hemelsbreed. Overigens er zijn nog meer verstoringen die de energie van Uluru benadelen.

Uluru is een heilige plek voor de lokale Aborigines. Wijzelf ervaren Uluru als een grote krachtcentrale en vanaf oktober 2004 kon Uluru haar positieve energie eindelijk goed laten uitstromen.

Uluru, 2006
Uluru, 2006

Met de transformatie van de energie van Tnorala is in 2004 een begin gemaakt met de ontgifting van Australië. Er is geen continent op de wereld waar zoveel dodelijk giftige planten en dieren voorkomen. Onze ervaring is dat mensen die in Australië leven erg "giftig" op hun medebewoners kunnen reageren.

In 2006 reisden we bijna twee maanden door Australië. Energetisch voelde het een stuk beter aan dan twee jaar daarvoor. Bij Uluru was de verhoging van de positieve energie beter voelbaar.

Het werk is echter nog niet klaar.
Het is ideaal als we nog een paar keer kunnen terugkeren om het continent Australië van noord naar zuid en van oost naar west te kunnen doorkruisen. Dan kunnen we overal de energie van de Vredeslijn verankeren waar dat nodig is.
Eerst moeten we daarvoor het benodigde geld bij elkaar zien te krijgen.